Beoordelingen van Pata Negra Leeuwarden

Recente recensies van Pata Negra Leeuwarden

5 sterren na 71 reviews

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, wederom zeer goed verzorgd!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer van het ontbreken van de 2 porties patatas bravas. Er zou nog een 10% kortingsbon gestuurd worden echter heb ik die nog niet ontvangen. Maar dat zal wel goed komen.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld. Goed eten maar porties niet denderend groot. Nog iets extra besteld spareribs maar zijn niet mee geleverd.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het al redelijk afgekoeld toen we thuis waren, maar was alsnog super lekker 😍

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Helaas ontbrak ons bestelde drinken.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Redelijk; prijs/kwaliteit niet in evenwicht. Zelf ophalen, niet warm na 20 minuten, voor 70 euro niet echt gevarieerd voor 4 personen.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service, heerlijk eten!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en gevarieerd. Gaan we vaker doen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

In het algemeen heerlijke tapas. Alleen de wraps te compact opgerold, mag iets luchtiger. Helaas niks gedaan met het (varken) allergie verzoek. Deze hapjes konden we weggooien.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk tapas pakket!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima verzorgd!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en bezorgtijd was nu prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, helaas niet compleet. Via de mail vermeld dat we een portie olijven missen maar tot op heden helaas nog geen reactie gekregen...

Reactie van Pata Negra:Goedemorgen, u had geen olijven in de Pata Box ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.. en hadden meeeeer dan genoeg zelfs nog wat teveel.. het is ons best bevallen en zeker voor herh. vatbaar en de levering was ook goed snel, en alles heel keurig verpakt! dik in orde dus

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Nette bezorging en eten op goede smaak en temperatuur.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, bezorging op tijd en zelfs een klein cadeautje voor mijn broer en zijn vriendin die eigenlijk hun trouwerij zouden hebben.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch! Heerlijk! 👌🏻

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was binnen een half uur klaar. We hebben wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. De bezorging ging voor een zaterdag ook lekker vlot. We hadden het binnen 3 kwartier in huis.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was voortreffelijk. Door de warme gerechten in kleine bakjes te doen bleef het ook lekker warm. Ik ga snel weer bestellen

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de tapasbox en 2 aanvullende gerechten. Met z'n vieren (2vw en 2 kind) was het (net) voldoende. Ps. De bezorgauto viel ook wel in de smaak. ;-D

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top. We hebben echt genoten maar, de kaaskroketjes miste en de gehaktballetjes waren steenkoud.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Oké, thuis eten blijft anders dan uit eten in een restaurant. Maar Pata Negra geeft tijdens de corona periode de mogelijkheid om ook thuis erg lekker tapas te kunnen eten. Op het tijdstip dat ik on line afgesproken had om het eten op te halen, stond het al klaar. Dus supersnel. De warme tapas was goed verpakt en bleef daardoor goed warm. Met z'n vieren 2 boxen besteld. Superlekker en ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip was hier en daar wat taai. De zoete aardappels waren bikkelhard. Verder wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb tapas besteld voor Moederdag en m’n ouders vonden het heerlijk! Ik heb een tapas box besteld en twee losse gerechtjes erbij, dat was ook niet overbodig want ze hadden nu precies genoeg. Alles smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afgehaalde tapasboxen. Precies de kwaliteit die we in het restaurant gewend zijn. We missen uiteraard de gezellige sfeer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed verpakt en vers, heerlijke gerechtjes zoals we gewend zijn van Pata Negra. We kijken er naar uit om weer uit eten te gaan en van de hele kaart te kunnen kiezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, en ondanks dat we nog 13 km naar huis moesten rijden was het eten nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, kwam warm aan, maar de tapasboxen zijn echt niet voor 2 personen. Het is te weinig voor de prijs.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond keurig op afgesproken tijdstip klaar. Goed warm en het was erg lekker.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat we nu ook thuis van Pata Negra kunnen genieten! Het eten was zeker lekker, maar 3 soorten wraprolletjes als koude tapas was wat veel wrap zeg maar. Voor het eten zou ik graag weer bestellen, maar toch is de kans klein dat we dat weer doen. Want 1 uur en 3 kwartier bezorgtijd is echt véél te lang!!! Bovendien wordt op de site niet aangegeven dat je lang moet wachten., dus je schrikt als je daar de mail over ontvangt... De bezorgtijd zou 1 uur 15 min zijn, maar het kwam ook nog eens een half uur te laat. Ik snap de drukte en had gewoon met jullie te doen, maar dit is niet acceptabel. Gelukkig kwam het eten wel met een "sorry", maar toch blijft een wrang gevoel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam een kwartiertje later dan gevraagd. Dat was wellicht ook de reden waarom echt alles tussen koud en lauw in zat. De smaak was meer dan prima, niks mis mee, maar nogmaals: helaas nogal aan de koude kant. Ook was het nagerecht vergeten, maar na een belletje kwam dat direct, én een extra, nog na bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, gemakkelijk besteld en vlot kunnen afhalen. Er was ruim voldoende en goed ingepakt. Prima en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend genoten. Nu we niet uit eten konden voor ons jubileum hebben we besteld en het was echt nét echt. Alles was lekker, goed warm en ruim voldoende voor 2 personen. Wij hadden de pata negra box. Zo fijn dat dit kon! Dankjulliewel.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op de vermelde tijd klaar vriendelijk personeel,en heerlijk eten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima! Ook precies op aangegeven bezorgtijd! De verpakking kan wel iets beter, er was een bakje omgevallen waardoor de hele tas vol saus zat. Ook erg veel plastic.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas waren heerlijk. Uit eten in eigen huis! Helaas bleken er twee tapas niet te zijn geleverd maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door voor iedereen een toetje na te leveren.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten.. Nu we niet bij jullie kunnen komen dan bestellen we het en halen het op.. ook dit is fantastisch geregeld en super eten.. wij gaan weer bestellen..

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee keer bestelt nu, allebei de keren heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak prima. Hoeveelheid eveneens. Warme en koude tapas in verschillende plastic tassen. Eten werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd, waardoor alles nog lekker warm was. Gek genoeg heb ik moeten smokkelen met mijn postcode. 8919BC Toch is 8919 een postcode, die al 19 jaar binnen de stadsgrenzen van Leeuwarden valt. Ik heb er 8918 van gemaakt (Pleintje hiernaast) en het kwam dus keurig voor elkaar. Misschien kunnen de plastic tassen nog eens worden vervangen door papier. Maar zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, goed gevuld voor twee personen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop wij telefonische informatie hebben gekregen. Het eten was boven verwachting prima. Qua portie was er voldoende. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bestelling was ruim op tijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en vooral genoeg. Gezellig met zijn tweeën aan tafel genoten van wat er allemaal in het pakket zat. Is zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van het weekend was het heerlijk, maar leek vandaag wel opgewarmd. Smaak veel minder. Voor 36 euro kon ik er net vol van terwijl de box en nog kleine gerechtjes bijgesteld voor 2 personen zou moeten zijn. Ook afgelopen weekend heeft familie eten bij moeten maken terwijl we voor 100 euro aan eten hadden besteld. Voor de prijs dus te weinig inhoud van de boxen. Wel goed rekening gehouden met pinda allergie.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goed eten. Nu we door corona niet naar ons fack restaurant kunnen, hebben we afgehaald. Had niet verwacht dat het echt net zo goed zou zijn als eten bij het restaurant zelf.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling plaatsen was eenvoudig. Het eten was vers en lekker. Prijs kwaliteitverhouding en service was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor 4 personen losse tapas besteld. Het eten was heerlijk zoals we van jullie gewend zijn! Het was wel wat ingewikkeld inschatten hoeveel tapas voldoende zijn voor 4 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sfeer beleving is toch zeker anders als je het thuis op eet. Maar het eten was echt heerlijk. In verhouding natuurlijk veel minder dan normale all you can eat prijs. Maar ben blij dat dit zo kon, wr hadden wat te vieren en normaal doen we dat graag bij jullie.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, goede porties, fijn dat er sausjes bij geleverd worden.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

8 hapjes voor 2 personen genomen omdat wij in de tapasschotels te weinig warme gerechten zien en wij daar toch meer trek in hebben. Wij hebben er zelf nog zoete aardappelfriet bij gebakken en dat was maar goed ook. Voor 28 euro vind ik dat je zeer weinig krijgt en zulke grote eters zijn wij ook al weer niet. Het eten was wel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijden van Corona gewoon tot aan de voordeur bezorgd. Echt fantastisch snelle service en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren helaas koud en de kip was naast koud, ook droog helaas. De koude gerechten waren verder prima. De bezorging was alleen een kwartier later dan aangegeven

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er miste een paar sausjes bij de tapas helaas, verder was het perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas. Prima kwaliteit, vers en voor een schappelijke prijs. Dit doen we weer!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas was heerlijk! De hoeveelheid was ook perfect. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De porties zijn ruim voldoende. Meer vis in de keuze zou een lekkere aanvulling zijn.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De tapas schotel was ruim voldoende voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, prima hoeveelheid en netjes verpskt. Ga het vaker doen

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Echt een aanrader in deze tijd, maar ook daarna :)

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het liefst zitten we in het restaurant te genieten van alle lekkere tapas, maar wat waren wij blij dat we thuis konden genieten van de overheerlijke tapas van Pata Negra! Ultiem genoten, een absolute aanrader en we kijken uit naar ofwel de volgende keer afhalen of de volgende keer in het restaurant!